O autoru

Aleksandra Arizanović – rođena u Beogradu 1976. godine, astrološki konsultant, po profesiji specijalni pedagog, dodatno edukovana iz oblasti psihodrame. Završila edukaciju iz psihološke i tradicionalne astrologije u trajanju od 4 godine.
Kazimi Merkur sa Suncem na Poluksu u sekstilu sa Jupiterom u Biku, Mesec u Ribama na Ahernaru i MC u Škorpiji na fiksnoj zvezdi Alfeka.

Znanje iz psihologije u spoju sa astrologijom je ono što psihološku astrologiju čini kompletnom i pomaže klijentima da upravljaju svojim reakcijama uz pomoć planeta.

Astrološke konsultacije radim od 2011. godine online, preko Skajpa ili Vibera. Moguće je dobiti otkucano i na e-mail. Zakazivanje konsultacija putem mail-a info@psiholoskaastrologija.com ili mobilnim telefonom na broj 061 2173992.

Aleksandra Arizanović – astrologer, special education teacher by profession, further education in the field of psychodrama.

Knowledge of psychology in combination with astrology is what makes psychological astrology a complete science and which helps clients to discover their purpose and manage themselves with the aid of the planets.

I perform astrological consultations online, Viber +381612173992.