O autoru

Aleksandra Arizanović – rođena 1976. godine u Beogradu, po struci dipl.specijalni pedagog i psihodramski psihoterapeut, sa iskustvom u radu sa decom sa poremećajima u ponašanju, astrološki konsultant i učitelj astrologije. Završila edukaciju iz psihološke astrologije kod astrologa Igora Pavlukovića.
Bavi se jogom, meditacijom, šetnjom i pevanjem u slobodno vreme.

Znanje iz psihologije u spoju sa astrologijom je ono što psihološku astrologiju čini kompletnom i pomaže klijentima da upravljaju svojim nesvesnim reakcijama uz pomoć planeta i da saznaju povoljne periode kako bi uspešno pokrenuli neki projekat ili ušli u novu vezu ili brak. Upoznavanjem sebe kroz natalnu kartu vidimo svoju genetiku i osvešćujemo nesvesne obrasce koje nosimo u sebi. Iz astrologije shvatamo da je inicijativa za promenu u nama samima i da naš karakter i emotivne reakcije treba menjati radom na sebi.

Astrološke konsultacije radim online, telefonom, preko Skajpa ili Vibera i uživo u Beogradu. Moguće je naručiti otkucan ili snimljen horoskop na e-mail.

Zakazivanje konsultacija na mail info@psiholoskaastrologija.com ili mobilnim telefonom na brojeve 064 4188508 i 061 2173992.
Pratite me na Facebooku i Instagramu.

Aleksandra Arizanović – astrologer and astrology teacher, special education teacher educated in psychodrama by profession.

Knowledge of psychology in combination with astrology is what makes psychological astrology a complete science and which helps clients to discover their purpose and manage themselves with the aid of the planets.

I perform astrological consultations online, Viber +381612173992 i +381644188508.